Помилка D3D device lost в Unreal Engine - DDCSV3.1 Standalone CNC Motion Controller - Digital Dream Technology support
View: 28|Reply: 1
Print Previous Topic Next Topic

Помилка D3D device lost в Unreal Engine

[Copy Link]

3

Threads

8

39

Credits

Newbie Member

Rank: 1

Credits
39
Jump to the specified floor
Landlord
Posted at 4 DayBefore | Only Author Replies reward |Positive sequence Browse |Read mode
Я нещодавно зіткнувся з досить дивною проблемою під час роботи з Unreal Engine. При запуску проекту або під час редагування сцени виникає помилка "D3D device lost". Це не дає змоги продовжувати роботу, і кожен раз, коли помилка з'являється, вся програма просто закривається. Перший раз я подумав, що це якась тимчасова неполадка, але потім ситуація повторилася знову і знову. Мене це насторожило, і я почав шукати причини, чому Unreal Engine може викидати таку помилку. Деякі форуми згадують, що ця проблема може виникати через втрату зв'язку між графічним процесором та програмою, але чому це відбувається — незрозуміло. Різні джерела стверджують, що причина може бути в застарілих драйверах відеокарти, невідповідних налаштуваннях DirectX або в загальних проблемах із сумісністю графічних адаптерів і Unreal Engine. Що цікаво, помилка з'являється не завжди, а лише під час інтенсивної роботи або, наприклад, коли я працюю з великими сценами або використовую складну графіку. Інколи помилка виникає після кількох хвилин роботи з проектом, а інколи — вже на етапі запуску самого движка. Це викликає ще більше запитань: чому саме така проблема виникає у мене, і чи є спосіб уникнути цієї помилки? Можливо, є якісь настройки, які можна змінити в Unreal Engine, або це все пов’язано з апаратним забезпеченням? Якщо хтось вже стикався з такою проблемою, буду вдячний за будь-яку інформацію або поради!
Reply

Use props Report

3

Threads

7

35

Credits

Newbie Member

Rank: 1

Credits
35
Sofa
Posted at before yesterday 01:08 | Only Author
У мене була схожа проблема з Unreal Engine, коли теж з’являлася помилка "D3D device lost". Спершу це здавалося випадковістю, але з часом я зрозумів, що причина в налаштуваннях та сумісності обладнання. У моєму випадку проблема вирішилася оновленням драйверів відеокарти та перевіркою налаштувань DirectX. Також знайшов корисну статтю, яка детально пояснює, як виправити D3D device lost в Unreal Engine https://rns.com.ua/stati/iak-vypravyty-d3d-device-lost-unreal-engine/ Там є кілька рекомендацій, які допомогли мені стабілізувати роботу програми. Раджу звернути увагу, особливо якщо помилка з’являється під час інтенсивної роботи або з великими сценами. Впевнений, що ця інформація буде корисною та допоможе вирішити вашу проблему.
Reply Support Opposition

Use props Report

You need to log in before you can reply Login | Register now

This forum Credits Rules

Shenzhen Digital Dream Numerical Technology Co., Ltd. support
Adress:507,A Building,Leibo Industry Zone,No. 22 Jinxiu East Road,Kengzi Street,Pingshan district,Shenzhen City,P.R. of China
Phone:13244704799
E-mail:info@ddcnc.com

TEL

0755-87654321

Wchat

Website designed by DigitalDream Technology Support
Quick Reply Back to top Back to list